Friday, August 21, 2009

sommarlovet är slut

Hej!
Som ni ser var det ett tag sedan jag skrev. Ett bra tag faktiskt, och det har hänt en hel del. Jag har ju inte skrivit sedan var i liseberg! Orkar inte räkna upp allting, menmen :D Kan berätta om idag i alla fall; hade "fadderdag" i skolan idag till klockan tolv. Med olika stationer som innehöll allt från stafetter till skjuta iväg en tvål så långt som möjligt. Inte så värst kul, fast vi fick ju sluta tidigare - det var bra! Det började regna också, inte lika bra. Nu sitter jag här hemma och ser på tv, är grymt trött och sugen på choklad! Ska snart sätta på någon mysig film och lägga mig ner i soffan och bara softa. Det är min stil (:

Jag tror inte jag kommer uppdatera dagligen längre - eller rättare sagt - jag vet att jag inte kommer göra det. Har inte tid och orkar inte, nu när jag inte längre kan uppdatera från mobilen. Så syyynd! Det var ju det som var så bra med den här bloggen.

Hur kan man bli så trött över att ha gått i skolan i... 3 timmar? Helt sjukt. Jag somnar nästan. ZzzZZzzzzZZzzzzZZz. Nej, jag skriver inget bra när jag är trött. Thaaaa... Godnatt.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home