Friday, June 26, 2009

fredag och ett farväl

Jaha, tänkte jag skulle berätta lite snabbt om filmen jag såg igår. Det blev "vi hade i alla fall tur med vädret - igen". Rätt så underhållande faktiskt, och så var det ju faktiskt en liten "björn-gustafsson-look-alike" med. Väldigt känslig och söt. Men filmen bjöd i alla fall på några klockrena repliker som man kunde garva åt!
"Vad har ni köpt i bröllopspresent då?!
"En fritös."
"En fritös?!"
"Ja, så att hon kan göra egna pomme frites."


I övrigt då, fick man veta att the king of pop dog igår, Micheal Jackson. Vilken jävel! Han hade ju 50 slutsålda konserter, de sista han skulle göra, och så går han och dör! Det är ju typiskt. Och väldigt synd också, uusch. Så nu måste man väl ner och sätta på en gammal skiva med mj, och minnas hans bästa år ;D. Det står ju i princip överallt nu, och de säger att hans död ska väcka lika stor uppståndelse som Elvis Presley eller John Lennon. Men det har jag ingen kommentar om.
Från Per Anderssons artikel: "När Michael Jackson hastigt gick bort, 50 år gammal, tunn och blek som ett sjukligt barn, kan han se ut som ett vilsefaret offer för den mest ohållbara av av rockkulturens alla omöjliga drömmar: den om evig ungdom."


Uppdatering: Har precis varit nere och sätt på MTV, gissa vem som var där då? Jo, Micheal Jackson (: Och det spelade thriller, som är en av världens mest påkostade och längsta musikvideor. Jävlar, det är verkligen nostalgi! Ojoj, vilken känsla. Dock är den ju gammal och har några mindre charmerande specialeffekter. Lyssnade på rix fm också, och det är tydligen hedringsmusik för honom hela helgen. Jaså, nu duger det minsann ;D Det har aldrig gått en enda låt av honom där förut, men det kanske man inte kan klaga på... Och det retar mig lite att man numera bara pratar om vilken artist han var, och hur många plattor han sålde. Vad hände man alla anklagelser? Var inte han pedofil nyss? Eller? Ja, men sådär är det när någon dör. Då glöms allt skit, och det är väl bra. Man ska minnas honom för musiken, och inte för vad han gjorde med sitt liv. Och jag måste säga att han var en komplett artist; sång, dans, en grym låtskrivare. Han visste verkligen vad han höll på med. Musiken är tidlös. Aja, nu ska jag inte tjata längre, för tror ingen orkar läsa det här i alla fall ;D Haha, men det är också för min egen skull, så det så.
Bye

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home